Dit is de nieuwe website van Tekstblad!

De nieuwe website van Tekstblad is gelanceerd! De site over tekst en communicatie is in een nieuw jasje gestoken. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws of lees een artikel uit het magazine. Wat is er te vinden op de website?

Nieuws

Elke week delen we nieuws uit het vakgebied over taal en communicatie. Denk aan taalkundig onderzoek, taalontwikkeling en praktische communicatietips! Wil je op de hoogte blijven?

Lees het nieuws hier 

Artikelen

Wil je meer verdieping? Dat kan! We delen ook artikelen uit het magazine, geschreven door tekstprofessionals. Met artikelen zoals Kan metacommunicatie helpen om communicatieproblemen binnen de chathulpverlening op te lossen? en Sociale media: zelfexpressie en privacy. Interessant?
Ja, lees meer!  

Tooltips

Welke ‘tools’ kan je gebruiken om je werk nog sneller en efficiënter te laten verlopen? Soms zit je met specifieke vragen, die wij voor je kunnen beantwoorden in onze rubriek Tooltips!

Lees de tooltips hier  

Magazine

Of wil je 5 x per jaar het magazine ontvangen? Met de laatste wetenschappelijke inzichten toegepast op de schrijfpraktijk en handige adviezen van professionals.

Bekijk de aanbieding