Afbeelding

logo_muscom.png

Nieuw! Gratis naar het Museum voor Communicatie

Hoewel het museum pas sinds 1999 de naam Museum voor Communicatie draagt, bestaat het al sinds 1929. In dat jaar werd het Postmuseum opgericht als bedrijfsmuseum van het Staatsbedrijf der PTT. Sinds de Tweede Wereldoorlog is het museum gevestigd aan de Zeestraat in Den Haag, in de voormalige Koninklijke Bazar. Inmiddels is er in het museum veel meer te zien dan de geschiedenis van post en telecommunicatie alleen. Het museum toont de impact van communicatie op mens en maatschappij met prikkelende presentaties en een spraakmakende collectie. Het Museum voor Communicatie in Den Haag is een cultureel ondernemend museum dat niet structureel wordt gesubsidieerd door de overheid of de gemeente Den Haag. Om als Museum voor Communicatie in te kunnen spelen op hedendaagse veranderingen, is het museum eind 2015 gestart met de transformatie naar een communicatie-hub.

Meer informatie over het museum vind je op de website.

Gratis naar het Museum voor Communicatie?

Neem nu een abonnement op Tekstblad en krijg een gratis kaartje voor het Museum voor Communicatie in Den Haag (t.w.v. € 8,50)!

Profiteer van de superaanbieding: 1 jaar Tekstblad voor slechts € 19,95 (i.p.v. € 52,50), 1 gratis toegangskaart voor het Museum voor Communicatie (t.w.v. € 8,50) én 1 jaar gratis toegang tot het Van Dale Online Taalhandboek Nederlands en de Van Dale Online Spellinghulp (t.w.v. € 20,-)!

Word abonnee!