Afbeelding

photography-of-woman-listening-to-music-761963.jpg

5 podcasts die elke communicatieprofessional moet luisteren

Je hebt waarschijnlijk meer vrije tijd, een goed moment dus om een koptelefoon op te zetten en wat podcasts te luisteren! Met deze podcasts steek je nog wat op.

1. Podcasts voor interne communicatie

Een podcast over podcasts maken, en dan specifiek over podcasts voor interne communicatie. Een mailtje of een bericht op het intranet sla je zo even over, maar een podcast kan makkelijk op de achtergrond aanstaan. Een podcast voelt ook dichterbij en het is een goed platform om nieuws én succesverhalen te delen. Marije Dijkstra en Koos Tervoren van podcastbureau Microphone Media vertellen wat je in een podcast vertelt, hoe je het maakt en verspreidt.

2. The Brief

Normaal is The Brief een tweewekelijkse podcast over content, marketing en media. Maar door de coronacrisis is de podcast vaker met de ‘thuiswerkeditie’. Van marketingnieuws tot socialmedia-trends, alles is te vinden in deze podcast.

3. SEO Podcast

Rutger Steenbergen en Michiel Brand geven in deze podcast SEO-tips om je website beter vindbaar te maken. Altijd nuttig om meer te weten over de website van je eigen bedrijf. 

4. Business Books Podcast

Elke maand word je door journalist Thijs Peters en hoofdredacteur van Sprout Remy Ludo Gieling bijgepraat over de beste managementboeken. Je krijgt reviews van de boeken én ze delen de belangrijkste lessen met je.

5. Leven Zonder Stress

Het leven is soms stressvol, dat kennen we allemaal. Ga je er goed mee om, dan komt dit je privé- en werkleven ten goede. In deze podcast worden gepraat over stress, geluk, zingeving, geld, seksualiteit, burn-out, depressie, angst, liefde, status, ego, werk, mindfulness en meer.