Abonnement op Tekstblad bestellen

Tekstblad is een vakblad voor tekstschrijvers en communicatieprofessionals. De redactie mengt wetenschappelijke theorie met schrijfpraktijk. Bijvoorbeeld: een analyse van de strategieën die NOS Headlines toepast om ANP-nieuwsberichten aantrekkelijk te maken voor een jonge doelgroep, een handleiding sociale media-monitoring voor bedrijven, of een wetenschappelijke onderbouwing van een bekend schrijfdogma: vermijd de negatieve formulering. Tekstblad verschijnt 6 keer per jaar. Het winternummer is een dubbelnummer.

Waarom leest u Tekstblad?

 • Omdat Tekstblad u laat ontdekken wat écht goed schrijven inhoudt.
 • Omdat Tekstblad de nieuwste inzichten uit de communicatiewetenschappen vertaalt naar de schrijf- en communicatiepraktijk.
 • Omdat Tekstblad u alles leert over taal & communicatie, maar daarbij niet vergeet u te vermaken.

Profiteer nu van de superaanbieding en krijg:

 • 1 jaar Tekstblad voor slechts € 24,95 (i.p.v. € 54,-) met:
 • 1 jaar toegang tot Van Dale Online Professioneel Nederlands (t.w.v. €50,-), inclusief de nieuwe Van Dale App voor smartphone en tablet


  OF

 • 1 jaar Tekstblad voor slechts € 29,95 (i.p.v. € 54,-) met:
 • 1 jaar toegang tot Van Dale Online Professioneel Nederlands (t.w.v. €50,-), inclusief de nieuwe Van Dale App voor smartphone en tablet
 • De boeken Waarom staat kikkervet niet in de Dikke Van Dale? t.w.v. €5,- en Waarom is een witte neushoorn grijs (en een zwarte ook)? t.w.v. €10,-

  (maak uw keuze hieronder)

 Ja, ik word nu abonnee en krijg één jaar Tekstblad

(Zowel u als als de ontvanger van het abonnement krijgen 1 jaar gratis toegang tot het Van Dale Online Taalhandboek Nederlands en de Van Dale Online Spellinghulp).

Kies abonnement en cadeau
Mijn gegevens
Gegevens ontvanger
Betaalwijze

 

LET OP: voor verzending buiten Nederland en België gelden afwijkende tarieven. Bij verzending binnen Europa betaalt u per jaar een verzendtoeslag van € 7,50. Buiten Europa is de toeslag € 15,- per jaar.

Een jaarabonnement wordt aangegaan voor de opgegeven periode en wordt na ontvangst van het laatste nummer automatisch voortgezet voor onbepaalde tijd tegen het reguliere abonnementstarief. Binnen de eerste abonnementstermijn kan het abonnement alleen tegen het einde van de overeengekomen abonnementstermijn worden beëindigd, met inachtneming van een opzegtermijn van twee maanden. Dit geldt niet voor cadeauabonnementen en proefabonnementen. Cadeauabonnementen eindigen automatisch na één jaar. Proefabonnementen eindigen na ontvangst van twee exemplaren. Eventuele welkomstgeschenken worden verzonden na betaling van het abonnementsgeld.

Wij vinden privacy belangrijk. We gaan dan ook zorgvuldig met persoonsgegevens om. Lees er alles over in ons privacy-statement.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice.