Afbeelding

Vrouw die iets inscant

Foto door Andrea Piacquadio via Pexels

Scan je documenten makkelijk in met deze apps

We moeten allemaal wel eens iets inscannen. Meestal is dat een heel gedoe. Tenminste, als je het met een printer of echte scanner doet. Tegenwoordig is er een veel modernere, en makkelijkere manier. Namelijk via een app. T-Mobile heeft de beste scanner-apps uitgetest voor iOS en Android. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje. 

-Microsoft Office Lens: Deze app wordt beoordeeld met een negen door T-Mobile en heeft alleen maar pluspunten: het is een makkelijke app, je hebt diverse standen voor verschillende documenten en je kunt je scans makkelijk exporteren naar andere Office apps. Download hier de app: iOS en Android.

-Adobe Scan: Deze app wordt beoordeeld met een acht. De appt zoekt direct zelf naar documenten om te scannen, de volgorde van de gescande documenten kan nog veranderd worden en hij herkent automatisch tekst in documenten. De nadelen zijn: je hebt een account nodig en het programma Acrobat om verder te werken met de scans. Download hier de app: iOS en Android.

-Evernote: Deze app krijgt een acht. Je kan je scan nog aanpassen met eigen tekst en beelden, je scans zijn vanaf ieder apparaat toegankelijk en het is heel eenvoudig te gebruiken. De nadelen zijn: je kunt de scan niet bijsnijden en soms maakt de app per ongeluk meer scans. Download hier de app: iOS en Android.

-Google Drive: In Google Drive heb je de optie om je documenten te scannen met de camera van je telefoon. De functie wordt beoordeeld met een zeven. Je krijgt direct een back-up in je cloud en je scans zijn vanaf ieder apparaat toegankelijk. De nadelen zijn: bijsnijden gaat niet altijd goed en scans zijn niet altijd duidelijk. Download hier de app: iOS en Android.

Bron: T-Mobile

Tags